Portretfoto Vera Nijboer

Over Vera

Dit ben ik, Vera Nijboer. Anderen beschrijven mij als ijverig, vrolijk en iemand die altijd net een beetje meer doet dan belooft. 

Ik heb een breed interessegebied en vind het leuk om nieuwe dingen te blijven leren. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en haal veel voldoening uit werk waarbij ik echt een verschil kan maken door bijvoorbeeld orde in de ‘chaos’ te mogen scheppen.

Vanuit daar is in november 2020 Virtual Assistant Vera ontstaan. Iets waar ik tot op heden geen moment spijt van heb gehad! Ik geniet er echt van om andere ondernemers te ondersteunen waar nodig en bezig te zijn met zo veel verschillende soorten werkzaamheden en klanten. 

Ik ben een doener, met een voorliefde voor natuur, duurzaamheid en dieren. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn jonge gezin en ben ik graag bij mijn paard te vinden.

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken! 
Twijfel je nog, of heb je een vraag. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hopelijk tot ziens!

Met hartelijke groet,

Ervaring

Met onderstaande programma’s heb ik reeds de kennis en ervaring. Ik vind ik het echter leuk om nieuwe programma’s eigen te maken en leer daarin snel. Werk je met een ander programma, dan is dat voor mij geen probleem.

Werkervaring en diploma's